SIKERESEN LELASSULT BUDAPEST AZ ADVENT IDEJÉN!

Hetvenötezer érdeklődőt ért el a SlowXmas programsorozat a fővárosban.

Az egy hónapig tartó rendezvénysorozat keretében csaknem 350 program valósult meg több mint 40 helyszínen. Kiállítás, forró csoki, közös kézműves foglalkozás, finom bor és jó zene várta az érdeklődőket a programsorozathoz csatlakozott budapesti utcákban.

Decemberben ismét összegyűjtötte Budapest legnagyobb utcáinak adventi programkavalkádját a rohanás helyett a lassulást, a meghitt, közös programokat központba helyező Bevásárlóutca Menedzsment (BUM). A zsúfolt bevásárlóközpontok helyett élményeket és művészetet kínáltak az adventi időszakban Budapest tematikus utcái: a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hatodik-hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca).

A tematikus utcák közös adventi kalendáriuma minden napra tartogatott valamit az arra járóknak: kiállítások, koncertek, workshopok, irodalmi és gyerekprogramok várták az érdeklődőket.

A fogadtatásról, tapasztalatokról és a további tervekről Király Gabriella bevásárlóutca-menedzser, az esemény főszervezője beszél a mai Impresszióban.

 

Vendégünk: Király Gabriella bevásárlóutca menedzser, főszervező

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.01.16.
Back To Top