Horgas Eszter és Falusi Mariann koncert a Városmajorban

Horgas Eszter és Falusi Mariann visszatérő fellépői a Városmajori Szabadtéri Színpadnak. A karantént követően a két művész úgy gondolta, hogy egy igazi „buli koncerttel’ lepik meg a közönséget és egy nagyszabású showműsorral lépnek fel 2021 július 11-én a városmajori színpadon, Simply the best címmel.

Ezen az estén világslágerek hangzanak majd el a ClassJazz Band együttes muzsikusainak a kíséretében. Az együttes tagjai a nemzetközi és hazai zenei élet legkiválóbb hangszeres zenészei: Kaszás Péter, Hárs Viktor, Dajka Krisztián, Révész Richárd, és Pusztai Csaba. Az örömzenei koncerten Tina Turner Simply the best slágere mellett, Simon and Garfunkel, Leonard Cohen, Madonna és Astor Piazzolla dalaiból is hallhatnak a nézők egy különleges válogatást.

Falusi Mariann a hazai zenei élet egyik legismertebb művésze, aki rendszeres vendége a könnyűzenei koncerteknek, de gyakran láthatjuk őt színházi szerepekben is, legutóbb a Menopauza című előadás egyik szereplőjeként. Horgas Eszter Artisjus-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett fuvolaművész, 2020-ban kiemelkedő művészi pályafutásáért, sikeres előadói tevékenységéért, elkötelezett pedagógusi munkájáért a Budapest díszpolgára címet is elnyerte.

Pályafutása során 26 CD-je mellett, a Grammy-díjas amerikai gitárossal, Al Di Meolával készített lemeze, az Ő és Carmen kiemelkedő siker lett, két hét leforgása alatt vált platinalemezzé, de minden évben új bemutatókkal is meglepi közönségét, műfaji határok nélkül.

Horgas Eszterrel arról is beszélgettünk a Papagenoban, hogy az elmúlt időszak sokunkat elgondolkodtatott az életről, az élet értékeiről és a közelgő koncert is sok-sok érzelmet és elmélyültséget sejtet.

Back To Top