Bondoró Utcaszínházi Fesztivál és Szeláví Piknik júniusban

Júniusban újra utcaszínházi fesztivál kezdődik Kapolcson. Ebben az évben a korábbiaknál is színesebb programkínálattal készülnek a fesztiválszezonra a Bondoró szervezői, akik Pilisborosjenőre is várják pár nappal később a feltöltődésre vágyókat, a Szeláví Piknikre.

Június 11 és 13. között önfeledt karneváli hangulattal, gólyalábas és marionett előadásokkal, újcirkuszi produkciókkal,köztük nemzetközi utcaszínházi előadásokkal Belgiumból, Olaszországból és Franciaországból, továbbá artistákkal és óriásbábokkal, valamint koncertekkel és vásári portékákkal várják a látogatókat egy vidám, nyárindító hétvégére, a Bondoró Utcaszínházi Fesztiválra. Az esemény nyolc helyszínén több mint száz program várja a látogatókat, köztük zenei koncertek, olyan fellépőkkel, mint Kárász Eszter, Sena Dagadu, a Firkin, Tompos Kátya és Hrutka Róbert.

S a szervezők még egy teljesen új fesztivállal is várják a hosszú bezártság után programokra vágyókat, ez a Szeláví Fesztivál, amely első alkalommal jelentkezik, Pilisborosjenőn június 18 és 20 között. Egy kellemes piknik, gyönyörű környezetben, finom borokkal és jó zenékkel.

A Bondoró Utcaszínházi fesztivál és a Szeláví Fesztivál projektmenedzserét, Szendrei Virág Zsófiát arról is kérdeztük a Papagenoban, hogy az utcaszínház, mint műfaj, mit ad a közönségnek, a Szelávi pedig hogyan kapcsolódik a koncepcióhoz? 

Back To Top