OSZVALD MARIKA NEM LASSÍT!

Hazánk leismertebb operettcsillaga áprilisban töltötte be 70. életévét, bár ez egyáltalán nem látszik rajta.  Továbbra is ugyanazzal a lelkesedéssel, lendülettel, szeretettel és humorral szórakoztatja a közönséget, mint az elmúlt évtizedekben. Egy ilyen szülinapot pedig mindenképpen méltó módon kell megünnepelni!

Jövő csütörtökön Debrecenben, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon 7Oszvald Marika és barátai címmel lesz gálaműsor

Így az  operett idén sem hiányzik majd a Debreceni Ünnepi Játékok műsorából. Kerek születésnapján Marika azonban továbbra sem saját magát szeretné előtérbe helyezni, hanem inkább a barátaival együtt hozott össze egy olyan gálát, ami rengeteg vidámsággal és és még több ismert dallammal kápráztatja el a nagyérdeműt.

A  műfaj koronázatlan királynője  Kálmán, Lehár, Huszka és Ábrahám legnagyobb slágereit énekli, és közös történeteiket eleveníti fel Marikával Fischl Mónika, Kalocsai Zsuzsa, Szendy Szilvi, Csere László, Laki Péter, Peller Károly és Vadász Zsolt. Közreműködik: a Kodály Filharmonikusok Debrecen,vezényel: Makláry László és Somogyi-Tóth Dániel.

Oszvald Marika a mai Intermezzoban is mesél az eseményről, a barátokkal közös emlékekről, kivételes pályafutásáról és terveiről! Az Operett Színházban továbbra is aktív, a János vitézben és a Marica grófnőben is megcsodálhatjuk.

 

Vendégünk: Oszvald Marika, Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő, operetténekes

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.08.03.

Back To Top