A BUDAPEST DESIGN WEEK TÉMÁJA: “SZÉP ÚJ VILÁG”

 

A Reggeli Express vendége Osvárt Judit, a Budapest Design Week kurátora. 2021-ben 18. alkalommal rendezik meg a Budapest Design Weeket október 8-17 között.

 

A fő helyszíne idén a kulturális és művészeti eseményeknek egyaránt otthont adó Société Budapest rendezvényközpont lesz.

A Budapest Design Week központi témája a New Standards: az események fókuszában a világjárvány utáni „new normal”, azaz „szép új világ” áll, amelynek formálásában döntő szerepet kapnak a designerek.

A Budapest Design Week népszerű eseménysorozata minden évben a Nyitott Stúdiók, amely idén – a pandémiás helyzetet szem előtt tartva, az aktuális biztonsági előírásoknak megfelelően – offline és online programokkal várja azokat, akik szeretnének betekintést nyerni a hazai designerek, designstúdiók műhelyébe. A 18 résztvevő műhely változatos bemutatókat és workshopokat kínál azoknak, akik szeretnék jobban megismerni a munkafolyamatokat a tervezőasztaltól a gyártásig, vagy szeretnék egyenesen az alkotóktól hallani a brandek és kollekciók történetét.

 

Műsor: Nyitány

Kezdés: csütörtök 7:00

Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top