NAGYMESTER- ÚJABB SZUPER DARABBAL KÉSZÜL A KARINTHY SZÍNHÁZ

Szombaton Bodrogi Gyula főszereplésével mutatják be Nagymester című darabot. Az idén éves Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész nagy örömmel vállalt szerepet a fergeteges, csupaszív történetben.

Egy rejtélyes idős úr éli eseménytelen hétköznapjait lányával egy vidéki kúriában. A hajdan volt filmsztár életét egy újabb mindenes jövetele töri csak meg. A fiatal gondnok viszont csak gondot okoz a ház körül, hisz a felmosórongynál jobban izgatja a színház, a bevásárlásnál pedig sokkal jobban a helyi boltos kisasszony.

A parádés szereposztásban megtaláljuk Balázs Andreát, Csapó Juditot és Benedek Dánielt is. Ráadásul a darabot élőzenével élvezhetjük.

Az Intermezzo mai vendége Olt Tamás lesz, aki szerzőként Valcz Péterrel közösen jegyzi és rendezi a Nagymestert, valamint nem mellesleg a színház igazgatója is.

Az új darab mellett is rengeteg izgalmas élmény vár minket a Karinthy Színházban, hiszen ők a téli időszakban sem álltak le. Láthatjuk többek között a Stephen King regényéből készült pszichothrillert, a Tortúrát; a Fat Pig (Kövér Disznó) című, nemzetközileg is nagyon sikeres vígjátékot; Carlo Gozzi vígjátékát, A szarvaskirályt és Karinthy klasszikusát, a Tanár úr, kérem! -et is.

 

Az Intermezzo vendége: Olt Tamás, a Karinthy Színház igazgatója

INTERMEZZO – Bálint Edinával

Adás: 2023.01.19.

Back To Top