MEGNYÍLT TROKÁN NÓRA FOTÓKIÁLLÍTÁSA

A 3K Kaszásdűlői Kulturális Központban a hónap végéig láthatjuk Trokán Nóra Mielőtt című kiállítását.

A tárlatot Keleti Éva Kossuth- és Balázs Béla-díjas fotográfus, a magyar fotográfia nagyasszonya, érdemes és kiváló művész nyitotta meg másfél héttel ezelőtt.

Trokán Nóra egész életét áthatja a színházi közeg varázslatos világa, amelyre gyermekkora óta második otthonként tekint. Színész társairól készült portrésorozata, a színpadi fellépés előtti átváltozás varázslatos, a néző számára elképzelhetetlen pillanatot rögzíti. Mikortól színész a színész és miként történik az átalakulás? Ezt a ritka pillanatot kapják el Trokán Nóra képei. A Mielőtt című kiállítás, valamint azonos címen megjelent fotóalbum a néző számára izgalmas kalandokat jelentő sétahajózás a színész lelkének hullámain.

Trokán Nóra 2009-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, osztályvezető tanára Marton László és Hegedűs D. Géza volt. Diplomázását követően a Kecskeméti Katona József Színház társulatához szerződött. 2013-tól vendégművészként játszott az Örkény István Színházban is. A 2013–2014-es évadtól szabadúszó.

Színházi szerepei mellett számos játékfilmben és sorozatban látható.

Az Impresszió rovat vendége: Trokán Nóra színművész


INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.10.05.

Back To Top