MARY PAGE MARLOWE A CENTRÁL SZÍNHÁZBAN

Mary Page Marlowe a Centrál színházban Básti Julival, Földes Eszterrel és Martinovics Dorinával

Szombaton mutatták be  a darabot, és szerdán is játszották, de nem késtünk le róla,hiszen október végén, majd novemberben is több alkalommal műsorra tűzik. A premiert bátran nevezhetjük ősbemutatónak  is, hiszen a Mary Page Marlowe 2020. márciusában a Covid miatt csupán egy előadást ért meg.

Az Augusztus Oklahomában Pulitzer-díjas írója, Tracy Letts új művét Puskás Tamás most a szerző eredeti szándéka szerint rendezi újra.  A darab azt meséli el, hogyan csúszott félre ennek a tehetséges lánynak az élete. Bármily sajnálatos, csak egyetlen válasz adható: a férfiak önzése miatt. Mary Page Marlowe szerepét a csecsemő és a gyerekszereplő Hőnig Emmán túl négy csodálatos színésznő: Básti Juli, Martinovics Dorina, Földes Eszter és Gombó Viola Lotti alakítják. A férfi szerepekben többek között olyan nagyszerű művészeket láthatunk, mint Schmied Zoltán, Fehér Tibor, Magyar Attila és Scherer Péter.

Titok nyomában járunk. Egy asszony életével ismerkedünk 11 képben, 11 remekbe szabott jelenetben. 11 esély arra, hogy megértsük, mi történt vele és miért? Válás, kollégium, kórház, szerető, ügyvéd, pszichiáter: férfiak, férjek – puzzle, egy élet töredékei. Amikor összeáll a kép, megértjük, hogy mi miért történt!

https://www.centralszinhaz.hu/eloadasok/mary_page_marlowe

 

Az Impresszió rovat vendége: Puskás Tamás igazgató-rendező

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.09.30.

Back To Top