KLASSZIKUS KARÁCSONY KONCERT – FONTOS INFORMÁCIÓK!

 

Kedves Közönségünk!

Az Óbudai Danubia Zenekarral közös Klasszikus Karácsony koncertünk idén is teltházas. Az ünnepi hangulatról népszerű zeneművekkel és különleges műsorszámokkal gondoskodunk meghívott művészeink közreműködésével.

 

Szeretnénk, ha közönségünk a december 23-i koncert meghitt, nyugodt légköréből örömmel telve távozna, így az alábbi hasznos információkat ajánljuk figyelmükbe az eseménnyel kapcsolatban:

A helyszín adottságai miatt korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek, a koncert utáni kihajtásnál lassabb haladásra lehet számítani.

Kihajtás előtt a parkolójegyet mindenképp érvényesíteni szükséges, ezt a parkolóterületén kihelyezett automatákban lehet intézni.

Javasoljuk, hogy aki teheti, a Budapest Kongresszusi Központot tömegközlekedéssel közelítse meg, és lehetőleg időben érkezzen a koncertre.

Az aktuális járványügyi intézkedések alapján, nézőink, fellépőink és munkatársaink biztonságérzetét szem előtt tartva a koncert helyszínére belépni és ott tartózkodni kizárólag orrot és szájat egyaránt eltakaró maszkban lehet.

Kérjük, hogy a koncertre várakozva, a ruhatárnál és a szünetben is ügyeljen a távolságtartásra.

Teremtse meg otthonában is az ünnepi légkört szebbnél-szebb zenékkel! A koncerten elhangzó karácsonyi műveket is tartalmazó CD-t megvásárolhatja az előcsarnokban elhelyezett CD-árusító pultoknál.

Back To Top