KLASSZIKUS KARÁCSONY A BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN!

 

Zene, tánc és az ünnep meghittsége. Mindez egy olyan koncerten összegyűjtve, ahol szeretteikkel együtt hangolódhatnak a Szentestére.

 

A Klasszikus Karácsony koncerteken a hétköznapok súlyát kicsit félretéve hallgathatják a zeneszerzőkről és műveikről szóló, néhol megható, néhol megmosolyogtató történeteket, amik összegyűjtéséről évről-évre Hámori Máté karmester, az esemény házigazdája gondoskodik. Mindehhez a karmester „cinkostársa” idén is az Óbudai Danubia Zenekar lesz, amelynek zenészei mesteri könnyedséggel idézik meg a legszebb műveket.

Idén, december 23-án a Budapest Kongresszusi Központban a Klasszikus Karácsony koncert egyúttal lemezbemutatója is az Óbudai Danubia Zenekar nyáron rögzített CD-jének, amelyen a népszerű magyar karácsonyi énekeket Ott Rezső vadonatúj hangszerelésében hallhatják.

A hangversenyen Mozart, Schubert és Händel remekműveivel kerülhetnek ünnepi hangulatba, de olyan klasszikusok sem maradnak ki a műsorból, mint Csajkovszkij A diótörő című balettjének részletei.

Rotter Bianka a Magyar Állami Operaház tánckari tagja és Bajári Levente Harangozó Gyula-díjas magyar táncművész, a Magyar Állami Operaház balettművésze gondoskodnak arról, hogy még teljesebb legyen az élmény.

A koncerten a családosok és gyermekek körében népszerű dallamok is felcsendülnek Füredi Nikolett színésznő, musical énekes jóvoltából.

Legyen részese szeretteivel Ön is ennek a különleges zenei élménynek!

Jegyvásárlás: https://utazenehez.hu/events/klasszikus-karacsony-2021-12-23-200000

Műsor:

Handel: Messiás – Hallelujah
Mozart: Così fan tutte – Nyitány
Hark! The Herald Angels Sing
Stille Nacht
Csajkovszkij: Diótörő – részletek
Frozen – Legyen hó!
Reszkessetek, betörők! – Somewhere in my memory
Schubert: Ave Maria

Vigyázzunk egymásra – Maszkviselés a koncerten!

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a koncert az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható. Az aktuális járványügyi intézkedések alapján, nézőink, fellépőink és munkatársaink biztonságérzetét szem előtt tartva a koncert helyszínére belépni és ott tartózkodni kizárólag orrot és szájat egyaránt eltakaró maszkban lehet.

A nézők a maszkokról maguk kötelesek gondoskodni. Természetesen étel- vagy italfogyasztás idejére az erre kijelölt helyeken a maszkok levehetők.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak. Felhívjuk továbbá tisztelt vásárlóink szíves figyelmét, hogy a SARS-CoV-2 vírus terjedésének megakadályozására esetlegesen bevezetésre kerülő hatósági intézkedésekben, kihirdetett kormányrendeletekben és egyéb jogszabályokban rögzített kötelező korlátozó vagy tiltó rendelkezések nem minősülnek előre nem látható oknak, ennélfogva a megvásárolt jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

Back To Top