KÉPREGÉNY ADAPTÁCIÓK, KALANDOS TÖRTÉNETEK ÉS FANTÁZIADÚS MESEVILÁG A CINEMUSICBAN

 

Elsőként a Marvel Univerzumba látogatunk el a Bosszúállók Ultron kora című film révén. A képregény adaptációhoz a kiemelkedő tehetségű Brian Tyler és Danny Elfman írt aláfestést, ebből hallanak részleteket.

Majd a Bosszúállók egyik tagja, Thor kerül a fókuszba: premierként bemutatjuk a Thor filmek legújabb darabjának zenei részleteit, ez a Thor: Szerelem és mennydörgés, melyhez Michael Giacchino és Nami Melumad írt zenei kíséretet.

A második óránkban kezdődő sorozat blokkban a Star Wars rajongók és a nosztalgiát kedvelők számára megkerülhetetlen széria mutatkozik be, mely egy messzi-messzi Galaxisba repít minden hallgatót, hiszen John Williams csodálatos dallamait hallhatjuk majd, mely az idén, a Disney + csatornán bemutatkozó Obi-Wan Kenobi című szériában csendül fel. Az Obi Wan Kenobi zenei munkálataiban Natalie Holt és William Ross is részt vett.

S végül egy mesevilágba, Narniába szeretnénk invitálni hallgatóinkat a Narnia Krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény kíséretével.

 

CINEMUSIC – Háver-Varga Mariann-nal
Adás: 2022. 08.07. 17 óra

Back To Top