JÖVŐ HÉT VÉGÉN LESZ A TE!FESZT

A Terézvárosi Fesztivált az Andrássy út Kodály körönd és Izabella utca közötti szakaszán rendezik meg két színpadon.  

Pénteken a Stokes Ütőegyüttes nyitja meg az eseményt, akik egyedülálló módon minden hétköznapi tárgyat hangszerként használnak: kukákat, hordókat, vödröket, palackokat, műanyag csöveket. Azaz nincs olyan, ami nem ütőhangszer!  Még a délután folyamán a  Rutkai Bori Banda szórakoztatja a gyerekeket, lesz eredeti kubai salsa-bemutató, majd este a Magna Cum Laude koncertezik.

Szombaton Farkasházi Réka és a Tintanyúl műsora várja a kicsiket délelőtt, lesz vásári bábjáték, artistabemutató, kínai oroszlántánc, valamint a Bethlen Téri Színház előadását is megnézhejük Ab Ovo címmel. A nagyszínpadon délelőtti örömkoncertet ad a   Danubia Zenekar, zenés koktéllal jönnek az Operettszínház művészei, este pedig Karácsony János és a Midlife Crisis lép fel.

Vasárnap délelőtt Malek Andi és az Eszement Mese-Band varázsolja el a gyerekeket, akiket utána  Batyu Színház zenés-táncos előadására is várnak. A nagyszínpadon fellépnek a 6Szin, a Madách Színház, az RS9, a Pesti Magyar Színház és az Operaház művészei, majd a Romengo koncertjére várják a közönséget.

Mindhárom napon számos civil szervezet és kísérőprogram színesíti a fesztiválforgatagot! Lesz kínai sárkányozás, kalligráfia oktatás,  segítőkutya-bemutató, táncoktatás, gyerekjátékok, vetélkedő,  városvédő séta és még  állattartási tanácsadás is.

.

Vendégünk: Fülöp-Lehoczky Rella marketing-kommunikációs szakember

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.08.17.

Back To Top