JÖN A XVIII. KALÁSZI KORTÁRS TÁNCTALÁLKOZÓT A BUDAKALÁSZON

Grecsó Zoltán táncművész, az InverseDance, és Fundák Kristóf kamaraszínháza is vendége lesz többek között a – rendhagyó módon – januárban megvalósuló Kalászi Kortárs Tánctalálkozónak. A tizennyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál változatos programokkal, táncos és zenés produkciókkal várja az érdeklődőket január 19-21-ig.

Az esemény a Viharsarok Táncszínház Ládafia című gyermekelőadásával veszi kezdetét jövő csütörtök délelőtt.

A fesztivál három estéjén a Foundry Dance Theater HalluciNatiOn című produkciója, a Duna Táncműhely legújabb bemutatója, az El nem múló, valamint a Tánctalálkozó programjában immár hagyománynak tekinthető Kortárs néptánc gála lesz látható. A gálának idén is különleges vendégei lesznek, olyanok, mint a Lenvirág Táncegyüttes, a Fehérnépek Társulat, az Adonika Mozgásművészeti Stúdió, Pirók Zsófia falmenco-művész, a Vasas Művészegyüttes Tánckara vagy az InverseDance.

A Kalászi Kortárs Tánctalálkozó programját rendszerint kiállítások, beszélgetések, kísérőprogramok teszik még teljesebbé. Ebben az évben Juhász Zsolt, a Kalászi Kortárs Tánctalálkozó és a Duna Táncműhely művészeti vezetője pasztellfestmény kiállítása lesz látható a fesztivál ideje alatt a Faluház kávézójában.

A rendezvény rendszeres közreműködője, Grecsó Zoltán ez alkalommal gyerekeknek tart mozgásworkshopot. Az El nem múló című előadást követően az alkotókkal való beszélgetésre invitálják a közönséget, szombat este pedig jó hangulatú borkóstolóval ér véget a Tánctalálkozó

Vendégünk:Juhász Zsolt, a Kalászi Kortárs Tánctalálkozó alapítója

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.01.09.
Back To Top