Az Intermezzo vendége Horgas Ádám rendező

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége Horgas Ádám rendező, akivel elsősorban arról beszélgetnek majd, hogy a Szomorú vasárnap újra látható a Madách Színház műsorán!

Jövő hét pénteken és vasárnap ismét látható majd online a  Szomorú vasárnap, mely egy halhatatlan szerelem története. Seress Rezső, sok örökzöld sláger, és a világhírű dal, az „öngyilkosok himnuszának” szerzője maga is öngyilkos lesz. De visszatér oda, ahol életét, mint zongorista, élte: a legendás Kispipába. Jön, hogy „rendezze a cehhet”, hogy egész sorsát – s vele sok évtized magyar történelmét – zenével, dallal és tánccal újra elmesélje.

És jön Jani pincér, egyetlen barátja. És jön a felesége, Helénke, akivel hosszú életének minden küzdelmét végigélte. Beszállnak a játékba. Seress csak a végén tudja meg, hogy Helénke szerette – szerelemmel szerette. „Boldog voltam, s én marha, észre sem vettem!” Játszanak. Énekelnek. Táncolnak. És vidám szózatként szól a daluk: „Szeressük egymást, gyerekek!”

Az előadás már csak azért sem mindennapi, mert Seress Rezsőt és Helént a fantasztikus színészházaspár, Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter alakítja. A pincér, a pap vagy a katona pedig egy személyben Nagy Sándor lesz!

forrás: www.madachszinhaz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Back To Top