Az Impresszió vendége Pilz János és a Budapesti Vonósok

bpvonósok3

Az Impresszióban Bálint Edina vendége Pilz János a Budapesti Vonósok koncertmestere. A Budapesti Vonósok Kamarazenekar különleges farsangi programmal készül a gyerekeknek, a gyerekekért.

 

Idén a farsang sem olyan, mint korábban. A világ most erősebben üzeni, hogy felelősek vagyunk egymásért. A Budapesti Vonósok Kamarazenekar jótékonysági műsort rendez Korponay Zsófi színésznővel a Csodalámpa Alapítvány javára, hogy a farsang örömét minél többfelé oszthassa.

A zenekar farsangi hangversenyén népszerű művek, sziporkázó zenei tréfák és vidám versek teremtenek jókedvet felnőttek és gyerekek számára egyaránt. A vidám estet a zenekari tagok saját gyerekeinek vendégszereplése teszi még kedvesebbé. A Csodalámpa Alapítvány küldetése, hogy teljesítse súlyosan beteg gyermekek egy-egy kívánságát, valóra váltson egy-egy titkos álmot. A közvetítés alatt adománygyűjtés indul a Csodalámpa Alapítvány céljaira, amely a hónap végéig folytatódik.

Műsoron Rameau, Vivaldi, Saint-Saëns, Rimszkij-Korszakov, Leopold Mozart és Leroy Anderson művei csendülnek fel. Az est során Romhányi József, Weöres Sándor, Gazdag Erzsi, Lackfi János és Nemes Nagy Ágnes verseiből Korponay Zsófi színművésznő válogat.

Az online közvetítés pénteken 19 órakor kezdődik, és a hónap végéig lesz elérhető.

 

forrás: www.budapestivonosok.hu 

Back To Top