Az Impresszióban Bálint Edina vendége Pócza Zoltán

Az Impresszióban Bálint Edina vendége Pócza Zoltán, a Szabadtéri Színházak Szövetségének Elnöke, a Kőszegi Várszínház igazgatója.

Indulnak a szabadtéri színházi előadások! A Szabadtéri Színházak Szövetsége 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a hivatásos magyarországi szabadtéri színházakat, erõsítse a szabadtéri színházi kultúrát. Egyik fõ céljuk, hogy mûsoraikat összehangolják, és közösen új produkciókat is hozzanak létre. Fontos a külföldi fesztiválokkal való kapcsolattartás, a tapasztalatok átvétele, mûsorcsere.

Jelenleg kilenc színház tartozik tagjaink körébe: Esztergomi Várszínház, Szarvasi Vízi Színház, Gyulai Várszínház, Kisvárdai Várszínház, Kõszegi Várszínház, Szabad Tér Színház (Margitsziget, Városmajor), Agria Nyári Játékok, Szentendrei Teátrum és Nyár, Zsámbéki Színházi Bázis.

Mire számíthatnak a művészek és a szervezők, és mire a színházi élményre vágyó közönség? Pócza Zoltán, a Szabadtéri Színházak Szövetségének Elnöke, a Kőszegi Várszínház igazgatója mondja el az Intermezzoban!

 

Back To Top