Hullan Bea festőművész az Art and Antique kiállítás és vásáron

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége Hullan Bea, festőművész. Szerdán nyílik az Art and Antique kiállítás és vásár, amelyen Hullan Bea különleges képeivel is találkozhatunk. 

A Várkert bazárban öt napon keresztül lesz látogatható az Art and Antique Régiség és Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár, ahol a legnevesebb galériák és műkereskedők mutatják be különleges festményeiket és műtárgyaikat. Mindezek mellett érdekes előadások és tárlatvezetések is várják az érdeklődőket!

Lesz szó többek között a Covid műtárgypiacra gyakorolt hatásáról, a magyarországi fotópiacról és a Puskás-képregényről is. A kiállítók között megtalálható a Faur Zsófi Galéria, a Suri Art, az Opera Antikvitás és a Várfok Galéria is.

Bea a végletek festője. Először is végletes lelkiállapotban, végletes érzelmi állapotban fest. A szélső határait keresi, sohasem középszerű. Zabolázatlan és zabolázhatatlan. Keretek közé foglalja a bekeretezhetetlen balatoni tájat, újra rajzolja Párizs unalomig ismert képét, fittyet hány Degas táncosnőire – frissebbeket rajzol.

Nem tagja sem iskolának, sem irányzatnak – csak fest. Technikailag tud mindent – ösztönösen. Talán megálmodta, talán tudta mindig. Az Art and Antique keretein belül most portréit hozza el a Suri Art segítségével.

Fantaszikus nők, szépek és fiatalok; vagy szépek és idősek. Hullan Bea képei itthon és külföldön is egyre népszerűbbek. Teljesen megérdemelten!

Back To Top