HOGYAN LESZ AZ OLVASÁS ÉLMÉNY?

A Móra Kiadó csapatával, könyveivel, szerzőivel és szakértőivel a Könyvfesztiválon is találkozhatunk. A rengeteg érdekes program közül a Már tudok olvasni-sorozathoz kapcsolódó kerekasztal-beszélgetést, valamint a MóraEDU-WORKSHOP eseményét mindenképp érdemes kiemelni

Hogyan segítsünk a gyerekeknek magabiztosságot és sikerélményeket szerezni az olvasásban? Hogyan válasszunk könyvet? Hogyan működik a fokozatosság elve? Miért érdemes egy mai gyereknek olvasni akkor is, ha egy videóból sokkal gyorsabban megszerezhető adott ismeretanyag?

A péntek délutáni beszélgetés a Millenáris D. épületében lesz, ahol több tapasztalt szakember vesz részt: Koósné Sinkó Judit mesterpedagógus, az ELTE TÓK Magyar Nyelvi és Irodalom Tanszék oktatója; Nógrádi Gábor író; Bolla Eszter, a Már tudok olvasni sorozat szerkesztője; valamint Török Ágnes, a Móra Kiadó Edukációs üzletág vezetője.

https://www.facebook.com/events/604780421089276

Szombat kora délután pedig szintén a Millenárison, de már a Nemzeti Táncszínház kamaratermében lesz a MóraEDU-WORKSHOP.

A beszélgetés fő témája: Hogyan lehet boldog ovisból sikeres középiskolás? Kipróbált módszerek nevelőknek, tudatos szülőknek!

A Móra edukációs szerkesztősége négy új gyereknevelési és pedagógiai irányt meghonosító szakértőt kért fel, hogy mutassa be gyakorlati megoldásait óvodás, kisiskolás korú gyermekekkel foglalkozó pedagógusoknak, szülőknek.

Tanulásmódszertan, családi konfliktuskezelés, irodalmi nevelés, érzelemszabályozás gyerekkorban. Dr. Eigner Bernadett új könyve, a Szülő születik nemrég jelent meg. Mindent a családról – tévutak, zsákutcák és megoldások!

A beszélgetések moderátora Török Ágnes lesz.

https://www.facebook.com/events/444876500744247

 

Az Intermezzo vendégei: Török Ágnes, a Móra Kiadó Edukációs üzletág vezetője és Dr. Eigner Bernadett pszichopedagógus, gyermekterapeuta, író

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.09.28.

Back To Top