EGYEDI ÉKSZEREK, SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETTEL

A GRAV Handmade kis családi vállalkozásként indult, amely az évek során nőtte ki magát annyira, hogy most már hat országban is kaphatóak a személyre szabott termékei.

A GRAV és Zilia termékek gyártója az ékszer és viselője közti kapcsolatot az egyénre szabott lehetőségekkel teszi bensőségessé. A vásárlók bekapcsolódhatnak a tervezés folyamatába, a saját igényeiknek megfelelő formák, színek, anyagok kiválasztásával, az elkészült ékszert pedig számos designer és ötvös bevonásával tökéletesítik.
A GRAV ékszerek célja, hogy többek legyenek egyszerű jól kinéző kiegészítőknél és külön jelentéssel bírjanak a tulajdonosuk számára, így hozzájárulva a viselője boldogságához.

Egyedi ajándék, egy történet megörökítése

Egy alkalomra kiválasztott ajándék mindig köteléket épít két ember között, de egy korábbi közös történet, esemény, pillanat dokumentálása még egyedibbé teszi a meglepetést. Gravírozott ékszerekkel még személyesebb üzenetet juttathatunk célba, ezáltal a termék összekapcsolhat családtagokat, szerelmespárokat, barátokat.
A GRAV márkáinak készítői számos ilyen személyes történettel találkoztak már, amelyek bizonyítják, hogy az ékszereik jelképként kötnek össze minket.
A fonalas ékszerek tulajdonsága, hogy a csuklóhoz simulva folyton hordhatóak, ezeket a folytonos összetartozásokat tovább erősítik.

Nem elég, hogy az ékszerekbe személyes üzeneteinket is belecsempészhetjük, de egy borítékba rejtett üzenetet is küldhetünk mellé egy app segítségével, amelyet az ajándékozott a mobilján térben megtekintethet, mintha csak egy igazi levelet kapott volna.
https://www.grav.hu/blog-olvas/szerelmes-uzenet-kiterjesztett-valosagban


Divat és tradíció

A tradícionális gyártókkal szemben, a GRAV ékszerek a nagy divat márkákhoz hasonlóan szezonálisan érkeznek a piacra az új modellekkel. A folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően, napi szinten találhatóak új modellek a kínálatban. A letisztult formák és elegancia jellemzőit magukon viselő kiegészítők kizárólag minőségi anyagokból állnak. 14k tömör aranyból és 925 ezüstből készülnek, amelyeket valódi gyöngyökkel, illetve gyémánttal és féldrágakövekkel díszítenek. Az arany és ezüst különleges tulajdonságai, szépsége, magas fokú fénye és értéknövekedési tulajdonsága páratlanok az ékszer kategóriában. Ezért mi a modelljeinket kizárólag ilyen nemes alapanyagból készítjük. Hiszen egy ékszernek mind tervezésében, mind anyagában különlegesnek kell lennie ahhoz, hogy kiemelje viselőjét.

Teljes kínálat a www.grav.hu weboldalon érhető el.

 

Támogatott tartalom

 

Back To Top