TÁVOL-KELETI MISZTIKUM A CINEMUSIC LEGÚJABB ADÁSÁBAN

 

Vasárnap délután 5 órától a Cinemusic újabb adásával jelentkezünk. A szerkesztő Varga Ramona, a mikrofonnál H. Varga Mariann.

 

A műsor első felében a Távol-Keletre látogatunk, elsőként az Egy Gésa emlékiratai című film aláfestése révén. A film számos díjat és jelölést kapott a látványtervezés, a hang és az operatőri munka miatt, az aláfestést pedig az 5 Oscar díjjal elismert John Williams szerezte.

A Nagy Fal című akcióthriller zenei világát idézzük fel. A 2016-ban bemutatott kínai-amerikai fantasy-akciószörnyes film, melyet Csang Ji-mou rendezett, Carlo Bernard, Doug Miro és Tony Gilroy forgatókönyvével, Max Brooks, Edward Zwick és Marshall Herskovitz történetéből. A film zenéit Ramin Djawadi komponálta.

A sorozatok blokkja ezúttal is 6 óra után kezdődik, ma a Mise éjfélkor kerül górcső alá, melynek zenei világa a Newton testvéreknek köszönhető. A Netflix csatornán bemutatkozó vérfagyasztó széria Mike Flanagan legfrissebb „édesgyermeke”, melyben nemcsak íróként, kreátorként és rendezőként, de még producerként és vágóként is közreműködött.

S végül a Filmzene.net portál munkatársai a Hirtelen halál zenei anyagával érkeznek hozzánk, melyet John Debney írt.

Jövő vasárnap, azaz november 21-én 17 és 19 óra között az ötszörös Oscar jelölt George Fenton zeneszerző lesz a Cinemusic exkluzív adásának vendége! Tartsanak velünk akkor is, remek beszélgetések és kiváló zenék várhatók a műsorban!

Műsor: Cinemusic

Adás: Vasárnap 17:00

Műsorvezető: H. Varga Mariann

Back To Top