KING’S MAN FILMEK ZENÉI A CINEMUSICBAN

 

A Cinemusicban ezúttal a King’s Man filmeké a főszerep. Természetesen a sorozatok sem maradnak el – ezúttal Jason Momoa is színre kerül -, és a Törvénytisztelő polgár című filmmel is foglalkozunk. A szerkesztő Varga Ramona, és a műsorvezető, H. Varga Mariann kalauzolja Önöket ezúttal is a filmek birodalmába vasárnap délután.

 

A 2014-es King’s Man – A titkos szolgálat új irányt adott a kémfilmek műfajának. A King’s Man-ben egy igazi nagyszájú, kiszámíthatatlan és nemtörődöm fickó a főszereplő a sármos, elegáns és legyőzhetetlen brit kém helyett. Adásunkban bemutatjuk a második rész, a King’s Man az Aranykör-t is. A zeneszerzőpáros mindkét film esetében Henry Jackman és Matthew Margeson. A filmek apropóját pedig az adja, hogy december 23-án érkezik a mozikba a King’s Man: Kezdetek című film.

A műsor második felében az Északi határvidék és a Láss című sorozatok kerülnek sorra, mindkét széria főszereplője a női szíveket is megdobogtató Jason Momoa. Az Északi határvidék című sorozat Andrew Lockington, kanadai zeneszerző munkája, aki többek között a „Törésvonal” című, 2015-ben bemutatott film, vagy az „Amerikai Istenek” című széria zenéit is írta.

A Láss című szériát az Oscar Díjra jelölt Steven Knight írta, akivel olyan produkciók esetében találkozhattunk, mint a „Birmingham Bandája”vagy a nemrégiben egyik exkluzív adásunkban bemutatkozó „Vihar Előtt”.

S végül a Törvénytisztelő polgár zenéje hallható, amely esetében igaz a megállapítás, hogy a kép és a zenei kíséret együttesen alkot egy egységet, hiszen a zene szerves része a történéseknek. A dallamokat Brian Tyler szállította, aki művének előadásához az Hollywood Studio
Symphony ötvenkét tagját hívta segítségül, ugyanakkor az ütőhangszerekre, a zongorára, gitárra és elektromos csellóra írt megoldásokat, valamint elektronikus elemet saját maga játszotta fel.

Műsor: Cinemusic
Kezdés: Vasárnap 17:00
Műsorvezető: H. Varga Mariann
Szerkesztő: Varga Ramona

Back To Top