A TRANSFORMERS FRANCHISE ÉS AZ UTOLSÓ LOVAG ZENÉJE A CINEMUSICBAN

 

Vasárnap délután 5 órakor a Cinemusic legújabb adásával jelentkezünk. Műsorunkban Steve Jablonski zeneszerző egyik nagyszabású albumával foglalkozunk, amely a Transformers franchise ötödik darabja, a Transformers: Az utolsó lovag aláfestése.

 

A Transformers zenéje olyan tekintélyes és jól sikerült anyag, hogy adásunk első óráját bőven kitölti a válogatás. Amellett, hogy meghallgatjuk ezt a bemutatásra érdemes filmzenei albumot, végigmegyünk a Transformers franchise fontosabb állomásain.

A 6 óra után kezdődő sorozatblokkunkban a 30 Ezüst című spanyol szériáról lesz szó. A sorozat első részét a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be 2020. szeptember 11-én. A film zenéjét Roque Baños szerezte.

https://www.youtube.com/watch?v=munqTm3Y8t8

S végül a Szemtől szemben című film zenei anyaga szólal meg. A Szemtől szemben 1995-ben bemutatott amerikai film Michael Mann rendezésében, Al Pacino és Robert De Niro főszereplésével. A rendező Los Angeles utcáin című 1989-ben bemutatott filmjének újrafeldolgozása. A film zenéjét Elliot Goldenthal szállította.

Tartsanak velünk vasárnap 17 órakor! Háver-Varga Mariann műsorvezető és Varga Ramona szerkesztő gondoskodik a legjobb filmzenékről ezúttal is.

CINEMUSIC – Háver-Varga Mariannal
Adás: 2022.02.06.

Back To Top