Cinemusic James Bond filmekkel, a Ratcheddel és Lassie-vel

A Cinemusic vasárnap is a megszokott időpontban, a Klasszik Rádió 92.1-en. Műsorunkat újra meghallgathatják jövő szombaton 17 órától valamint a teljes adás felkerül a Klasszik Rádió weboldalára is, ott keressék az Archív adások menüpont alatt. Kövessenek minket a Cinemusic facebook oldalán is. 

 

Múlt heti műsorunk sztárvendége az Oscar díjas Bill Conti volt. Ennek apropóján választottuk mai első filmünket – amelyet meg is ígértünk hallgatóinknak – a Szigorúan bizalmas című James Bond filmet.

Majd egy másik James Bond film, a 25 évvel később bemutatott Casino Royale aláfestése kerül sorra. Előbbi filmben Roger Moore, az utóbbiban pedig már Daniel Craig öltötte magára a 007-es ügynök elegáns öltönyét.

6 órakor kezdődő sorozatblokkunkban a Ratched című szériával ismerkedhetnek meg.

S végül a Filmzene.net portál munkatársai a Lassie aláfestését hozzák el nekünk.

Műsorunkat újra meghallgathatják jövő szombaton 17 órától valamint a teljes adás felkerül a Klasszik Rádió weboldalára is, ott keressék az Archív adások menüpont alatt. A szerkesztő Varga Ramóna, munkatársak, Glock Melinda, a filmzene.net csapata, Zólyomi Dániel technikus és a műsorvezető Háver-Varga Mariann. 

 

 

Back To Top