Cinemusic 17 órától

A Cinemusic ma délután 5 órától várja hallgatóit a Klasszikon. Múlt heti műsorunkban spirituális utazásra, a lélek rejtelmeibe invitáltunk Önöket, ma ismét utazásra várjuk hallgatóinkat, de most olyan távoli világok felfedezése vár ránk, amelyek nem a Földön találhatók…

 

 

Így kerül fókuszba két olyan tudományos fantasztikus film, amelynek zenei aláfestései megérik a kiemelt figyelmet, továbbá mindkét filmben George Clooney játssza a főszerepet. Elsőként a Gravitáció, amelyet az Oscar, Bafta és Golden Globe díjas rendező Alfonso Cuarón rendezett a zenét pedig Steven Price szállította, amelyet szintén Oscar díjjal ismertek el.

Majd a 2020 év végén bemutatott George Clooney rendezésében készült Éjféli égbolt jön, amelyet ugyan jócskán lehúztak a kritikák, azonban a zenei világára senki sem tudott rosszat mondani…. Nem is lehet, hiszen azt Alexandre Desplat írta! S amihez ő adja a kézjegyét, abból minden bizonnyal remek filmzene kerül ki.

6 óra után sorozatokkal megyünk tovább, méghozzá a Netflix egyik legnépszerűbb szériájával, a Queen’s gambit-tel azaz a Vezércsellel! Remek sorozat, aki még esetleg nem látta, feltétlenül nézze meg!

S végül szintén egy nagy utazó, Kolumbusz Kristóf kerül sorra a Filmzene.net összefoglalójában, amely a Kolumbusz a felfedező című filmről szól.

Maradjanak velünk egészen 7 óráig! A Cinemusic FB oldalán pedig érdekességeket, információkat, játékokat osztunk meg Önökkel, tartsanak velünk e fórumon is! Várja Önöket a szerkesztő Varga Ramóna, valamint, Glock Melinda, a filmzene-net csapata és a műsorvezető Háver-Varga Mariann.

Back To Top