AZ ILLATOK CSODÁLATOS VILÁGA

Melyek a romantikus illatok összetevői? Hogyan válasszunk parfümöt magunknak és ajándékba? Közeleg a Valentin-nap. Ez alkalomból vendégeskedik a mai Intermezzo-ban Madari Szilvia nemzetközi okleveles illatszakértő és parfümtanácsadó, aki bevezet minket az illatok csodálatos világába.

 

A parfüm használata soha nem megy ki a divatból, de vajon milyen szempontok alapján érdemes kiválasztanunk a tökéletes illatot és mi tud segítségünkre lenni, ha ajándékba szánjuk.

Vészesen közeledik a Valentin-nap, aztán egy szempillantás és elérkezik a Nőnap és ezekre a jeles napokra a parfüm népszerű ajándék. Melyek a kifejezetten romantikus alkalmakra illő illatok és mik azok az összetevők, amelyek nem hiányozhatnak, ha romantikus alkalomra ajándékoznánk parfümöt?

Madari Szilvia Firenzében tanulta ki a parfümkészítés „titkos” mesterfogásait és most már parfümkészítő workshopokat is tart, amelyeken mindenki személyre szabottan készítheti el a személyiségéhez leginkább illő illatkompozíciót.

Szilvia legközelebb pénteken a Bodó Galériában tart foglalkozást, majd két hét múlva a budai Workshop Stúdióban is, ahol a különleges alapanyagok és egyedi technikák felhasználásával alkothatnak a vállalkozó szelleműek. Közben megismerkedhetünk a parfümök történetével, a legfontosabb összetevőkkel és az illatpiramis alapjaival is! Ezekről is lesz szó ma délután!

.

Az Intermezzo vendége:  Madari Szilvia nemzetközi okleveles illatszakértő és parfümtanácsadó

INTERMEZZO – Bálint Edinával

Adás: 2023.02.02.

Back To Top