ÁLLATKERTI FESZTIVÁL, EGYÜTT KEZDTÜK FILM ÉS AZ ÚJ ELLE DECORATION MAGAZIN A NYITÁNYBAN

A csütörtöki Nyitányban az Állatkerti Fesztiválról beszélgetünk Hanga Zoltánnal, az Állatkert szóvivőjével. A Vetítő rovatban szó lesz a legújabb magyar vígjátékról, az Együtt kezdtük című filmről, amely már látható a mozikban. A film rendezője, Kerékgyártó Yvonne a vendégünk. Az Architektúrában pedig az Elle Decoration főszerkesztőjét kérdezzük a magazin legújabb számáról.

FESZTIVÁL AZ ÁLLATKERTBEN

Rengeteg programmal várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert az augusztus 4-től 7-ig, azaz csütörtöktől vasárnapig tartó Állatkerti Fesztivál keretében, amely a népszerű városligeti intézmény 156. születésnapjához kapcsolódik. A négy napon át tartó rendezvényen állatos élményprogramok, tematikus séták, kvízjátékok, kreatív kézműveskedés, arcfestés, bábszínház, fotószínház, kiskertész tanoda és sok-sok zenés program várja a kisebbeket és a nagyobbakat. A fellépők között lesz a Veronaki zenekar, a Barcarola Kvartett, a Majorka Színház, a Brass Dance, a Lilium acoustic, a Kiflihajó Zenekar, Paulina, a Portéka Színpad, a Kiskalász Zenekar és az Ivan & The Parazol is. A részletekről Hanga Zoltánt, az Állatkert szóvivőjét kérdezi Szerémi Nóra.

 

TI MÉG MINDIG EGYÜTT? – ÚJ VÍGJÁTÉK A MOZIKBAN

Augusztus 4-től látható a mozikban az új magyar generációs vígjáték, az Együtt kezdtük, amely sok tekintetben egyedülálló a mostani mozis felhozatalban. Abban biztosan példanélküli, hogy a film főszerepeit kilenc figyelemre méltó fiatal színészre osztotta a második nagyjátékfilmjét jegyző rendező, Kerékgyártó Yvonne. Az elsöprő, bulis hétvége eseményeit elmesélő történetben pedig mindannyian lehetőséget is kaptak izgalmas alakításokra. A generációs filmből kiderül, hogy miért szédítő élmény egy balatoni esküvő és a tízéves osztálytalálkozó, pláne együtt. A film rendezője, Kerékgyártó Yvonne a Vetítő rovat vendége

MEGJELENT AZ ELLE DECORATION LEGÚJABB SZÁMA

Megjelent az Elle Decoration legújabb, nyári száma. Benne nyár minden mennyiségben, ezúttal a nyaralás, vízpart, nyaraló, utazás került fókuszba. Az új számban bepillantást nyerhetünk egyebek mellett egy 20. század elején épült pasaréti ház modern belsőépítészeti megoldásaiba. Elkalandozhatunk egy fiatal magyar pár londoni lakásába, de megnézhetjük azt is, hogyan jöhet létre egy üde, új otthon két kis lakás egybenyitásával. A magazin főszerkesztőjével, Osvárt Judittal Szerémi Nóra beszélget.

Back To Top