A SZÍNHÁZ MINDENKIÉ – VERES 1 SZÍNHÁZ REMEK KEZDEMÉNYEZÉSE AZ ADVENTI IDŐSZAKBAN

Veresegyházon civil szervezetek fogtak össze azért, hogy a lehető legszélesebb társadalmi réteghez juttassák el a kultúrát, nevezetesen a Veres 1 Színház legnépszerűbb előadásait. A jótékonysági kezdeményezéshez a világ bármely pontjáról lehet csatlakozni, elég csupán egy email az info@veres1szinhaz.hu címre, melynek legyen ez a tárgya: A SZÍNHÁZ MINDENKIÉ.

Közeledik az adventi időszak. Aki igazán környezettudatosan gondolkodik, igyekszik tucatszámba menő árucikkek helyett maradandó élményt adni ajándékba. A Veres 1 Színház egyik mecénásától ered az az ötlet, amely olyan magánszemélyeket igyekszik művészi élményhez juttatni, akiknek szerény körülményeik ezt nem teszik lehetővé. A Veresegyházi Segítő Angyalok Egyesület, a Kismosoly az életért Egyesület, illetve a Veres 1 Színház támogatói köre azonnal csatlakozott a jótékonysági kezdeményezéshez, melynek során bárki vásárolhat az általuk elérhetővé tett páros „ADNIJÓ” színházjegyekből, a megajándékozott pedig kedvére válogathat a teátrum legnépszerűbb előadásaiból.

A választható színdarabok között ott van a Hőguta című vígjáték, a Jaj, Nagyi! című előadás Molnár Piroskával a címszerepben, A padlás, a Hogyan nevezzelek? című vígjátékot, valamint az 1×3 néha 4 című bohózat is. A támogatók tehát kedvezményesen vásárolhatják meg a páros belépőjegyeket a fent említett színházi előadások valamelyikére, és már ajándékozzák is tovább! A jegyeket ugyancsak a segítő szervezetek fogják eljuttatni az érintettekhez.

 

Az Impresszió rovat vendége: Venyige Sándor , a Veres1 Színház igazgatója

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.11.23.

Back To Top