A DARÁZS CÍMŰ DARAB PÉNTEKEN DEBÜTÁL A KRISTÁLY SZÍNTÉRBEN!

 

Létezik egy bizonyos darázsfajta, ami csípésével olyan erős idegmérget juttat áldozata szervezetébe, hogy az percekre lebénul. Állítólag ez a csípés okozza az egyik legnagyobb és legelviselhetetlenebb fizikai fájdalmat. Fiatalkori traumák is lehetnek ennyire fájdalmasak? Mi mindenre vagyunk képesek, hogy szabaduljunk tőlük?

Fordulatokkal teli, lebilincselő krimi, amelyben bekúszik bőrünk alá a lényegi mondanivaló, a bullying, azaz az iskolai zaklatás.

A Darázs az angol írónő, Morgan Lloyd Malcolm nagysikerű regényének színpadi változata. Két iskolai barátnő húsz év után újra találkozik. Nem is alakulhatott volna különbözőbben az életük, mégis van, amiben hasonlítanak egymásra, ami összeköti őket. Az egyik nem igazán akar semmit a másiktól, a másik nagyon is akar valamit. A segítségnyújtásból bosszúhadjárat lesz, a negédes small talkból kegyetlen pszichothriller.

A darabot pénteken mutatják be, majd szombaton is láthatjuk Ördög Tamás rendezésében. A két egykori barátnő szerepében Kiss-Végh Emőke és Sodró Eliza brillírozik.

A Kristály Színtér májusban nyitott meg a Margitszigeten. Az évek óta üresen álló, egykor szikvíz üzemként használt épület teljes megújulás után most már kulturális események helyszíneként működik tovább, így természetesen színházi előadásoknak is teret ad.

 

Az Intermezzo vendége:Ördög Tamás rendező

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.09.29.

Back To Top