GyIK

Mi szólt a rádióban?
A Klasszik Rádió játszási listája három napra visszamenőleg elérhető honlapunkon, a Játszási lista menüpont alatt (http://klasszikradio.hu/jatszasi-lista.html ).
Az ezen időszakon kívül eső kéréseknek nem áll módunkban eleget tenni.

Miért nem mindig a teljes hosszukban szerepelnek a zeneszámok a rádióban a híreket megelőzően?
A hírek elhangzásának fontos szerkesztési feltételei vannak, így a zeneszámok megválasztása aszerint, hogy pontosan akkor érjenek véget, amikor a hírek kezdődnek, a szerkesztési metódus miatt nem minden esetben lehetséges, de természetesen igyekszünk az említett eseteket elkerülni, és számukat minimálisra szűkíteni.

Miért nem mondják be állandóan a műsorvezetők a dalok előadóját és címét?
Mint minden rádió esetében, a Klasszik Rádióban is meghatározott időbeosztás szerint zajlanak a műsorvezetői megszólalások. A zene szerzőjét, címét és előadóját honlapunkon, kiemelt helyen, a játszási lista alatt szerepeltetjük három napra visszamenőleg.

Mi a feltétele a játékokban való részvételnek?
A Klasszik Rádió felületein meghirdetett játékra való jelentkezés a jatek@klasszikradio.hu címre elküldött megfejtéssel válik érvényessé. A megfejtés elküldése magába foglalja az általános játékszabályzat ismeretét (http://klasszikradio.hu/jatekszabalyzat.html).

Miért szerepelnek kínai tematikus műsorok a Klasszik Rádióban?
Az ázsiai tematikus műsorok a Klasszik Rádió műsorstruktúrájába tartoznak, egy kulturális együttműködés részét képezve, melynek célja bemutatni és közelebb hozni a két nép művészeti életét. A különféle elnevezésű műsorblokkokban a keleti kultúrával kapcsolatos ismeretterjesztés folyik, közéleti érdekességekkel, és persze zenei témákkal megfűszerezve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Back To Top